|

Kérjen hasonló állásajánlatokat e-mailben

Energiaellenőr

 
 
 

Az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. motivált munkatársakat keres az alábbi munkakörbe esztergomi és környéki munkavégzéssel:

Energiaellenőr

Feladatok

  • Fogyasztási helyek ellenőrzése.

  • Szerződésszegő, szabálytalan és rendellenes energia-vételezések felderítése, dokumentálása, megszüntetése.

Elvárások

  • Villamos szakmunkás végzettség. FAM megléte előny

  • Alapszintű WINDOWS és MS Office használat, elektronikus levelezés (Munkavégzéshez szükséges informatikai eszközök ismerete, használata)

  • B kategóriás jogosítvány

Információ

Referencia kód: 83695 Szerződés típusa: Állandó
Online jelentkezés

A pozíció betöltésére megváltozott munkaképességû pályázók jelentkezését is várjuk.

E.ON

Az E.ON egy magánkézben lévő nemzetközi energiaszolgáltató vállalat. A világ 13 országában 40,000 munkatársunk dolgozik nap mint nap a műszaki innováció fejlesztésén és az új energiavilág ügyfelek részére kínált felhasználóbarát megoldásain. Mi vagyunk az első nagy cég, aki kiemelt figyelmet szentel a jövő energiájának mindhárom üzleti területén: az energiahálózatok, a megújuló energia, és az ügyfeleinknek kínált megoldások területein.

E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt.

Az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. fő tevékenysége a villamos energia szolgáltatása. Az 1951-ben győri székhellyel alapított Észak-dunántúli Áramszolgáltató Vállalat Nyugat-Magyarország területének jelentős részét látja el villamos energiával. A társaság legfontosabb feladati közé tartozik az üzemirányítás, a hálózat fejlesztése, karbantartása, a regionális ügyfélkapcsolatok ápolása, valamint a mérési feladatok, leolvasások, ellenőrzések elvégezése.