|

Kérjen hasonló állásajánlatokat e-mailben

call center operátor

Munkaadó követéseAz Ön adataihoz hozzáférhetnek a munkaadók.Követett munkaadóMentésTovábbítás e-mailbenMegosztásÁlláshirdetés jelentése
call center operátor állás Miskolc, Észak-Magyarországi Régió Magyarország

 

Kiemelkedő munkáltatói márkaépítésének köszönhetően kétszeres Employer Branding Award díjas a Generali Biztosító!

 

A hazai biztosítási szektor egyik vezető szereplőjeként, vállalatunk

 

a

 

Generali Biztosító Zrt.

 

Ügyfélkapcsolati és Állománykezelési Igazgatóság Contact Center területe

call center operátor

munkatársat keres.

 

napi 4 vagy 6 órás munkavégzésre.

 

Nálunk megtalálod a számításod, ha lételemed a kapcsolatépítés, és elhivatottan segítenél abban, hogy ügyfeleink biztonságban érezzék magukat és pénzügyeiket!

Miskolcon dolgozunk, ahol munkán kívül is szívesen szervezünk közös programokat.

Ha te is velünk szárnyalnál, és hihetetlen élményeket élnél át velünk, gyere és csatlakozz, legyél részese a Generali sikerének!

 

 

 

Milyen szakmai feladatok várnak?

 • telefonon történő, biztosítással kapcsolatos ügyfélkiszolgálás
 • a megismert ügyféligények alapján társaságunk termékeinek ajánlása
 • kampányok ügyviteli és kommunikációs feladatainak elvégzése

Lépj velünk kapcsolatba, amennyiben

 • minimum középfokú iskolai végzettséggel rendelkezel
 • felhasználói szinten, biztos kézzel kezeled a számítógépet
 • kiváló kommunikációs készség és ügyfélorientált hozzáállás jellemez
 • biztosítás vagy egyéb értékesítési területen szerzett tapasztalatod és angol nyelvtudásod előnyt jelent

Mit kínálunk?

 • folyamatos szakmai képzést a biztosítási termékekről, törvényi megfelelőségről
 • főállású munkavégzést 4 vagy 6 órás munkaidőben
 • szakmai fejlődési lehetőséget
 • közösségi értékeket
 • fiatalos, lendületes csapatot

Munkavégzés helye: Miskolc

 

Jelentkezés módja: az job58357@generali.terminal.lensa.hu címre küldött, a bérigény és a munkakör pontos megnevezésével ellátott önéletrajzzal és motivációs levéllel.Önéletrajzának megküldésével Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy az önéletrajzában megadott adatokat a Generali Biztosító Zrt. (székhelye: 1066 Budapest, Teréz körút 42-44.) kezelje abból a célból, hogy az Ön végzettségének és érdeklődési körének leginkább megfelelő álláslehetőségről értesítse, Önnel időpontot egyeztessen, továbbá abból a célból is, hogy az állásajánlatra történő kiválasztást lebonyolítsa. Ezen hozzájárulását Ön bármikor, indokolás nélkül jogosult visszavonni, a fenti e-mail címre történő elektronikus levél megküldése útján. Hozzájárulásának a visszavonását követően Társaságunk a fenti célból Önt nem keresi meg a továbbiakban.
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (a továbbiakban: Infotv.) előírt kötelezettségünknek megfelelően tájékoztatjuk, hogy az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása, amely hozzájárulást Ön az önéletrajzának a fenti címre történő megküldésével adja meg. Az adatok kezelésére, feldolgozására Társaságunk, a Generali Biztosító Zrt. jogosult. Tájékoztatjuk, hogy a megküldött önéletrajzának adatait, annak teljes tartalmát bizalmasan kezeljük, harmadik személynek az Ön tudta és beleegyezése nélkül információt nem szolgáltatunk ki Önről, azokat kizárólag Társaságunk emberi erőforrás osztályának a munkatársai, valamint az esetleges álláslehetőséggel kapcsolatban érintett vezetői ismerhetik meg.
Ön bármikor tájékoztatást kérhet személyes adatainak a kezeléséről, továbbá kérheti személyes adatainak helyesbítését, zárolását, törlését. Mindezeken túlmenően, Ön tiltakozhat személyes adatainak a kezelése ellen, illetve jogainak a megsértése esetén Ön jogosult bírósághoz fordulni, illetve a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság felé bejelentéssel élni.
Tájékoztatjuk, hogy Társaságunk az Ön adatait az Infotv. 6.§ (5) bekezdése alapján, esetleges jogos érdekének az érvényesítése céljából, a magyar polgári jog szabályai szerinti általános elévülési időn belül (5 évig) kezeli. Az ötödik év elteltével az Ön adatait adatbázisunkból véglegesen és visszavonhatatlanul töröljük.